МИКРОДЕРМАБРАЗИО с диамантени частици е неинвазивна процедура, използвана за обновяване на тена и общата текстура на кожата. Може да подобри появата на увреждане от слънцето, бръчки, фини линии, възрастови петна, белези от акне, мелазма и други кожни заболявания. При процедурата се използва специален апликатор с абразивна повърхност, който нежно ексфолира удебеления външен слой на кожата и я подмладява.

КАКВО Е МИКРОДЕРМАБРАЗИО?

Това е механична процедура за ексфолиране, която се извършва с помощта на диамантени глави, които ще се използват в зависимост от степента на чувствителност на кожата. Премахването на мъртвите клетки от повърхността на кожата води до по-гладка и блестяща кожа и стимулира регенерацията на клетките. По този начин пропускливостта на кожата значително ще се увеличи, което ще увеличи ефективността на прилаганите продукти. Това е безболезнен пилинг и може да се прави през всеки сезон. Основното му предимство е стимулирането на деленето на клетките, поради което се препоръчва да се прави възможно най-често, дори ежемесечно.

За кой е подходяща?

DSC00163

Процедурата е подходяща за пациенти, които желаят бързо почистване и дълготрайно подмладяване на кожата. За тези, които желаят подмладяване, антиейдж ефект и премахване на повърхностни бръчки в по-дългосрочен план. През повечето време се използва в комбинация с лечения против акне, като е особено полезен при невъзпалително комедонно акне и има депигментиращи, антиоксидантни и дълбоко хидратиращи свойства.

Микродермабразиото може да се използва за лечение на акне и белези, като процедурата успява да елиминира или значително да намали появата на леки белези. Въпреки това, в случай на дълбоки белези, процедурата няма да може да осигури желаните резултати, а в случай на дълбоки белези са подходящи по-мощни процедури, като химически пилинг или терапия с Messopen.

КОИ СА ПОЛЗИТЕ?

  • Третира леки белези след акне, както и след изгаряния.
  • Подобрява пигментните петна.
  • Третира фините мимически бръчки.
  • Намалява разширените пори.
  • Стимулира производството на колаген и еластин.
  • Подобрява външния вид на кожата чрез дълбоко, но същевременно деликатно ексфолиране.
DSC00163

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС СЕГА