ОБВИВАНЕ НА ТЯЛО

В крайна сметка тялото складира толкова добре токсините и мазнините, че често не успяваме да се отървем от тях само чрез спорт и диета. Обвивките Bruno Vassari и Pevonia могат да ви помогнат да се отървете от токсините и целулита, като същевременно подобряват външния вид на стриите.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОБВИВАНЕ НА ТЯЛО?

Има процедури, с помощта на които стимулираме проблемните зони на тялото, за да постигнем желания резултат - третиране на целулита, предотвратяване задържането на вода, подобряване качеството на кожата, тонизиране на тялото и отслабване.

Има няколко вида опаковане в зависимост от съответния проблем, някои са топли (в термоодеяло), други са студени (с помощта на еластични фази или маски). Всяка опаковка има точно определена цел поради използваните активни съставки и за всяка част се използват кремове и лосиони с естествени съставки (напр. кафе, зелен чай, водорасли и др.). В комбинация с други активни съставки, те осигуряват по - ефективен краен резултат.

Нашите козметици могат да ви дадат повече подробности по време на безплатна консултация.

Perfect female body.

ПОЛЗИ ОТ ОПАКОВАНИЯТА

criocuum_foto_036

Обвивките за тяло имат множество предимства. Освен ремоделиране на тялото и по - приятен външен вид, те успяват да помогнат и при някои заболявания. Ползите могат да бъдат увеличени, чрез комбиниране на обвивките с други методи за ремоделиране на тялото, като криолиполиза с Criocuum или ремоделиране на тялото с Eximia HR77 Platinum, Eximia Med или Zionic.

 • Тонизира тялото и подобрява текстурата на кожата.
 • Видимо намаляване на целулита, намаляване на появата на “портокалова кожа”.
 • Стриите се подобряват, придобивайки по - приятен вид.
 • Ускорява клетъчния метаболизъм, подпомагайки изгарянето на мазнини.
 • Подобрява процеса на отслабване, достигайки по - бързо желаните резултати.
 • Елиминира токсините, като помага на тялото да се детоксикира.
 • Отстранява излишните течности от тъканите.
 • Подобрява вида на кожата и намалява признаците на стареене.
 • Осигурява стегнатост, чрез стимулиране на кръвообращението в кожата.
 • Помага на кожата да бъде по - хидратирана.
 • Облекчават се болките в ставите и мускулите.
 • Подсилват имунната система.
 • Помагат за дълбока релаксация за премахване на стреса.

SCULPT PLASTER

Продължителност: 60 мин. • Честота: 1 - 2 сесии седмично

Базирана на оклузивните и ремоделиращи свойства на гипса, тази маска спомага за бързото проникване на основните активни съставки в кожата, докато топлинното ѝ действие стимулира циркулацията и подобрява външния вид на нодуларния целулит. Неговите ефекти са локално отслабване, контуриране на тялото и незабавен лифтинг.

BIO-SLIM

Продължителност: 40-60 мин. • Честота: 1 - 2 сесии седмично

Двуфазно опаковане с двоен ефект - загуба на обем и укрепване на тялото. Подобрява качеството на кожата, бори се с целулита, има детоксикиращ ефект и редуцира килограми и сантиметри. Съдържа морски водорасли, богати на микроелементи и минерали, с отлични почистващи свойства. Йодът и кофеинът помагат за изгарянето на мазнините.  Гореща сесия*

CELLU-SLIM

Продължителност: 40 - 60 мин • Честота: 1 - 2 сесии седмично

С ударно действие срещу целулита и интензивно отслабване, тази опаковка съдържа антицелулитна маска, богата на водорасли, зелен чай и минерали (желязо, цинк, калий,  магнезий), с отслабващ ефект и елиминиране на токсините. Активни съставки: зелен чай, водорасли, хвощ, каолин. Гореща сесия*

VITIS

Продължителност: 40-60 мин. • Честота: 1 - 2 сесии седмично

Това е обвиваща терапия за целулит със задържане на вода, дренираща и антиоксидантна терапия. Поради високото съдържание на морски водорасли и полифеноли (мощни антиоксиданти, открити в гроздето) водораслите карагенан имат силно детоксикиращо и антицелулитно действие, а Laminaria Digitala реминерализира тъканите. Гореща сесия*

MOUSSE DI MARE

Продължителност: 40 мин. • Честота: 1 - 2 сесии седмично

Подходящо лечение при груб целулит и болки в гърба. Термичният ефект и микромасажът оставят приятно усещане за релаксация, премахват стреса и болката. Термичният ефект на маската повишава бионаличността на активните вещества и позволява детоксикация на кожата. Гореща сесия*

FAST SLIM

Продължителност: 30 мин. • Честота: 1 - 2 сесии седмично

Интензивно лечение за отслабване, чрез студено опаковане. Богатото съдържание на бръшлян, екстракт от хамамелис и хипотермично средство предлага деконгестантно и тонизиращо лечение. Локален инструмент за ремоделиране. Подпомага кръвообращението и помага да се избегне атрофията на малките съдове, които причиняват мастни натрупвания. Невероятни резултати от първата сесия, намаляват между 1 - 4 см обиколка на талията и 0,5 - 2 см в областта на ханша.

BIO-FIRM

Продължителност: 40-60 мин. • Честота: 1 - 2 сесии седмично

С шоков ефект за укрепване на тялото, особено подходящ за кожа с липса на стегнатост и тонус. Незабавно подобрява еластичността на кожата, създавайки ефект на стегната кожа. Благодарение на съдържанието на алгизий и камфор, които стимулират образуването на нов колаген. Активни съставки: хамамелис, гинко билоба и алгизиум.

THERMO SLIM

Продължителност: 45 мин. • Честота: 1 - 2 сесии седмично

Антицелулитна и детоксикираща терапия, която помага за елиминирането на течности и токсини, присъстващи в тялото, чрез изпотяване. Помага за активиране на кръвообращението и отблокиране на излишната мастна тъкан. Препоръчва се за хора, които имат проблеми със задържането на вода. Сесиите се провеждат на топло.

BREAST-FIRM

Продължителност: 30 мин. • Честота: 1 - 2 сесии седмично

Лечение за стегнатост, което постига козметично повдигане на гърдите, чрез силен тензиогенен ефект. Оформя и придава стегнатост на гърдите, хидратира ги, ревитализира и подобрява устойчивостта на тъканта.

ELIXIR FULL BODY - КОНЦЕПЦИЯ 2-в-1

Продължителност: 60-90 мин. • Честота: 1 сесия седмично

Достигнете максимално сетивно изживяване в цялостна и уникална концепция от процедури за лице и тяло, извършвани едновременно, за да се насладите на пълно откъсване, интензивна релаксация и множество ползи за вашата кожа!

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС СЕГА